Myrqvist öppnar Sveriges första skoputsbar

Myrqvist, det svenska skovarumärket som sedan starten 2016 har försett mängder med svenskar med kvalitetsskor, är glada att kunna meddela lanseringen av ett helt nytt koncept, nämligen Sveriges allra första skoputsbar. Belägen i MOOD avser baren att höja kundupplevelsen till en ny nivå samt ytterligare öka livslängden på deras skor.

 

Med placering i hjärtat av MOOD kommer Myrqvists skoputsbar ge besökarna möjligheten att putsa och på andra vis vårda sina skor med det självklara målet att de ska hålla längre. Vid sidan av det kan du även ta dig en kopp kaffe och utbyta tips och råd med både personal och andra besökare.

 

Som ett varumärke som alltid satt stolthet i kvalitet och hantverk är Myrqvist engagerade i att inte bara hjälpa sina kunder att hitta rätt skor från början utan även se till att de bevaras. Skornas tidlösa design säkerställer att de aldrig går ur tiden och med enkla knep kan du utöka livslängden än mer. Skoputsbaren är en förlängning av detta engagemang, och med stöd av MOOD Stockholm erbjuds förutom denna praktiska lösning även en mötesplats.

 

VD och grundare, Sebastian Öhrn, utvecklar varför valet föll på just en skoputsbar:

 

“Redan idag har många förstått värdet och det nöje det faktiskt är att sköta om sina skor väl. Att nu öppna upp (bar)dörrarna till att få göra det på plats mitt i Stockholm känns som ett steg i rätt riktning och vi är väldigt glada för att kunna erbjuda denna lösning.”

 

Välkommen förbi Myrqvist och den nyöppnade skoputsbaren på plan 3, vid entré Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan.

Steg för steg - så putsar du dina skor

  1. Borsta av smuts och damm
  2. Applicera ett tunt lager skokräm (Saphir Crème Pommadier rekommenderas) över hela skon
  3. Borsta av överbliven produkt
  4. Applicera sedan ett tunt lager skovax (Saphir Pâte de Luxe rekommenderas)  över hela skon
  5. Borsta av överbliven produkt
  6. För extra glans på tån, applicera några droppar vatten och vax om vartannat till önskat resultat