Singular Society öppnar i MOOD

Ett medlemsbaserat varumärke som erbjuder premiumprodukter inom heminredning och kläder till självkostnadspris

Den 5 oktober flyttar det medlemsbaserade varumärket Singular Society sin flagship-butik till MOOD. Singular Society erbjuder premiumprodukter av hög kvalité till priset de kostar att tillverka, med en nytänkande affärsmodell i grunden. Konceptet har handplockats till MOOD för att ytterligare stärka platsen och utbudet här och i det omgivande kvarteret. 

 

Singular Society är ett medlemsbaserat varumärke som erbjuder premiumprodukter inom heminredning och kläder från några av världens främsta tillverkare, till självkostnadspris. Medlemskapet kostar 95 kronor i månaden och ger 12 månaders access till sortimentet som inkluderar allt från sängkläder, handdukar och tvålar, till kaffe, köksredskap och accessoarer.

 

Singular Societys ambition är att maximera värdet för sina medlemmar och minimera påverkan på vår omvärld. Att bidra till en enklare och mer ansvarsfull konsumtion där alla vinner, helt enkelt. Eftersom produkterna säljs till samma pris som de kostar att tillverka, tjänar inte Singular Society något på själva produkterna. Medlemsavgiften är det som håller verksamheten vid liv. Detta sätt att arbeta gör det även möjligt att minimera överproduktion, vilket är en av de största miljöutmaningarna i dag.

 

Den 5 oktober öppnar Singular Society sin drygt 200 kvadratmeter stora butik i MOOD som har byggts tillsammans med Daniel Östman och Hultman-Vogt. Vi välkomnar alla att besöka butiken där medlemmar kan handla av sortimentet på plats. Öppettiderna är: måndag till fredag 10-19, lördag 10-18 och söndag 11-17.

 

Varmt välkomna till Singular Society!

 

Hemsida: https://singular-society.com/

Instagram: https://www.instagram.com/singular_society/