MQ öppnar flaggskeppsbutik i MOOD

Handelsplatsen MOOD och det omgivande kvarteret är idag en myllrande plats med butiker, kontor, restauranger och caféer där omkring 10 000 personer arbetar. Här samlas idag flera omtyckta koncept inom modesegmentet, senast öppnade Singular Society sin flaggskeppsbutik här. I höst breddas utbudet ytterligare när MQ öppnar en stor butik i gatuplan i hörnet Mäster Samuelsgatan/Regeringsgatan.

 

MQ är Sveriges största varumärkeskedja inom mode och erbjuder noga utvalt mode sedan 1957. Den nya butiken blir en inspirerande miljö för modeintresserade och en plattform för MQ att möta sina kunder. Här byggs en loungeyta, vilken blir en given mötesplats för MQ:s B2B-samarbeten och kommer aktivt användas för lanseringar, events och sändningar av Live shoppings.

 

Butiken i MOOD blir unik på marknaden med sitt breda utbud. Hela MQ:s sortiment kommer att finnas, samt tjänster som MQ Second Hand, skrädderi, personal shopper, infärgningstjänsten 100B och Sneakerstvätten. Tjänsterna möjliggör för kunden att öka livslängden på redan existerande plagg – en viktig del för att bygga en långsiktig garderob.

 

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Stockholm där vi ser en fin utveckling och stor efterfrågan från våra kunder. Vi gör denna satsning som ett led för att komma än närmare våra kunder, såväl i butik som online. Vårt nya butikskoncept har mottagits mycket väl och förmedlar med stor tydlighet vårt inbjudande och kvalitativa erbjudande, säger Ingvar Larsson, VD MQ Marqet.

 

MQ öppnar i MOOD under hösten 2024.