Shopping Stockholm MOOD

Inredning i Mood

Visserligen är det härligt att vara ute och strosa på stan, men finns det något bättre än att komma hem till ett hem i harmoni? I Mood hittar du allt du behöver för att inreda och sätta en egen prägel på ditt hem. Våra inredningsbutiker med fokus på kvalitet och design erbjuder det mesta du kan tänkas behöva för att ge hemmet det där lilla extra.

Posh living – stor heminredningsbutik i Mood

På kreativa Posh Living i Mood kan du botanisera bland handplockad heminredning från klassiska varumärken tillsammans med den exklusiva kollektionen kvalitetsmöbler “Posh Collection”. Posh Living har blivit en självklar destination för inredningsintresserade stockholmare och erbjuder, utöver det breda sortimentet möbler och inredningsdetaljer, självklart även inredningsservice för både privatpersoner och företag.

Leila Lindholms konceptbutik Leila’s General Store har blivit omåttligt populärt för alla som älskar att baka och laga mat. Här finns allt du behöver till dina köksbestyr, från bakformar till kökstextilier. Alltid inspirerande och med glimten i ögat.

Blomsterbutik på Regeringsgatan

Är det dags för en fredagsbukett eller en blomma till middagsbjudningen? Då ska du bege dig till Regeringsgatans blommor. Här hittar du ett stort utbud av växter och snittblommor som förgyller din vardag.

Köp dina tavlor och konst i Mood

Tavlor på väggarna gör genast ditt hem mer intressant. Galleriet Yellowkorner erbjuder möjligheten att köpa numrerad och unik fotokonst till rimligare priser. Här hittar du fotografier ​​från hela världen, i en limiterad upplaga.