Testmedelande

Testmedelande

Butiker 11:00 - 17:00
Öppettider entréer 09:00 - 21:00

Podcast:

Tune into MOOD with Ariane Aflalo

Lyssna på podcasten Tune into MOOD med vår personal shopper Ariane Aflalo! Två gånger i månaden behandlar Ariane tillsammans med gäster ämnen som livsstil, skönhet, inredning, mat och, såklart, mode. Vilket är det bästa go-to-vinet att ha hemma? Hur bygger man en bra basgarderob? Och hur får man egentligen in träningen i vardagen på bästa sätt?

 

Högt och lågt blandas i samtalen mellan Ariane och hennes gäster, vilka dels består av personer som arbetar i MOOD-kvarteren med expertis inom områdena, men även externa profiler. Ta del av dessa härliga möten med massor av inspiration och bra tips i Tune into MOOD. Podcasten hittar du på där podcasts finns att lyssna på.

Avsnitt 1: Mode i Stockholm vs. New York

Avsnitt 1 av podden är nu ute! I avsnittet gästar Rebecca från Rodebjer “Tune i to MOOD”. Rebecca är från New York och tillsammans med Ariane pratar hon om hur modet ser ut där jämfört med i Stockholm, hur människor stil ändras beroende på vilket område de bor i och Rebecca berättar också om plaggen hon absolut inte kan leva utan. Dessutom får du tips på hur man piffar upp en tråkig outfit! Lyssna på första avsnittet här.

Avsnitt 2: Hur hittar man sin egna stil?

I avsnitt 2 pratar Ariane med en av sina kunder, Christina, som är personlig coach. Christina berättar om hur det faktum att hon hittade sin egen personliga stil hjälpte hela hennes varumärke att blomma. Tillsammans pratar de också om personlig utveckling, misstag många gör när de bygger sin garderob och om att våga gå sin egen väg även senare i livet. Lyssna på avsnitt två här.

 

Avsnitt 3: Bästa skönhetstipsen för sommaren

I avsnitt 3 får Ariane besök av Lynda från LYKO och Nina från Make Up Store. Lynda berättar om hur det kommer sig att hon började jobba med skönhet och vad som är viktigast att tänka på när det kommer till hud- och hårvård. Nina berättar kort om samarbetet mellan LYKO och Make Up Store samt vilka behandlingar och tjänster du kan boka via LYKO i MOOD. Dessutom ger hon de bästa tipsen inför sommarens sminkningar och delar med sig av den största missen många gör när de sminkar sig. Lyssna på avsnitt tre här.