Podcast: Tune into MOOD with Ariane Aflalo

Lyssna på podcasten Tune into MOOD med vår personal shopper Ariane Aflalo! Två gånger i månaden behandlar Ariane tillsammans med gäster ämnen som livsstil, skönhet, inredning, mat och, såklart, mode. Vilket är det bästa go-to-vinet att ha hemma? Hur bygger man en bra basgarderob? Och hur får man egentligen in träningen i vardagen på bästa sätt?

 

Högt och lågt blandas i samtalen mellan Ariane och hennes gäster, vilka dels består av personer som arbetar i MOOD-kvarteren med expertis inom områdena, men även externa profiler. Ta del av dessa härliga möten med massor av inspiration och bra tips i Tune into MOOD. Podcasten hittar du på där podcasts finns att lyssna på.

Avsnitt 1: Mode i Stockholm vs. New York

Avsnitt 1 av podden är nu ute! I avsnittet gästar Rebecca från Rodebjer “Tune i to MOOD”. Rebecca är från New York och tillsammans med Ariane pratar hon om hur modet ser ut där jämfört med i Stockholm, hur människor stil ändras beroende på vilket område de bor i och Rebecca berättar också om plaggen hon absolut inte kan leva utan. Dessutom får du tips på hur man piffar upp en tråkig outfit! Lyssna på första avsnittet här.

Avsnitt 2: Hur hittar man sin egna stil?

I avsnitt 2 pratar Ariane med en av sina kunder, Christina, som är personlig coach. Christina berättar om hur det faktum att hon hittade sin egen personliga stil hjälpte hela hennes varumärke att blomma. Tillsammans pratar de också om personlig utveckling, misstag många gör när de bygger sin garderob och om att våga gå sin egen väg även senare i livet. Lyssna på avsnitt två här.

 

Avsnitt 3: Bästa skönhetstipsen för sommaren

I avsnitt 3 får Ariane besök av Lynda från LYKO och Nina från Make Up Store. Lynda berättar om hur det kommer sig att hon började jobba med skönhet och vad som är viktigast att tänka på när det kommer till hud- och hårvård. Nina berättar kort om samarbetet mellan LYKO och Make Up Store samt vilka behandlingar och tjänster du kan boka via LYKO i MOOD. Dessutom ger hon de bästa tipsen inför sommarens sminkningar och delar med sig av den största missen många gör när de sminkar sig. Lyssna på avsnitt tre här.

Avsnitt 4: Växtbaserad mat med ChouChou & Jävligt Gott

Avsnitt 4 gästas av Gustav “Jävligt Gott” Johansson som driver Sveriges största veganska & växtbaserade matsite och är en av ChouChous delägare. Han beskriver restaurangen som en bistro som serverar “vanlig mat” – men helt växtbaserad. Till restaurangen hör också takterassen och klubben Holken, som sedan öppning blivit en populär sommaroas. Ariane och Gustav pratar om hans blogg, hans resa mot en helt växtbaserad kost och vanliga misstag människor gör när de försöker äta mer grönt. Dessutom ger Gustav tips på hur man ska tänka om man själv vill äta mer växtbaserat – både nu under sommaren, men också långsiktigt. Avsnittet kan du lyssna på här.

Avsnitt 5: Få skorna att hålla länge med Myrqvist

I det femte och sista avsnittet innan sommaruppehållet gästas podden av Massar från Myrqvist. Han delar med sig om vad som är hans favoritsko ur deras sortiment, hur man ska tänka när det kommer till val av material samt värdet av att ta hand om de skor man har istället för att köpa nya. Dessutom berättar Massar om den nya skoputsbaren som precis har öppnat inne på Myrqvist och Ariane får lära sig vad en randsydd sko är för något! Förbered dina fötter för sommarens alla tillställningar – lyssna på avsnittet här.

Avsnitt 6: Herrmode med Sthlm Blvd

I avsnitt 6 möter Ariane Hunter från Sthlm Blvd och tillsammans pratar de om herrmode. Hunter delar med sig om den vanligaste frågan han brukar få från kunder, accessoaren som alla män borde investera i och så ger han tips på hur man ska våga utmana sig själv i sin stil. Dessutom får vi höra om Hunters roligaste och bästa kundupplevelse. Missa inte första avsnittet efter sommaruppehållet, lyssna här!

Avsnitt 7: Så får du ordning på skönhetsrutinen

Avsnitt 7 gästas av Emelie från Beauty & Spa. Hon berättar om konceptet bakom salongen och hur den spelar en betydande roll för en av Sveriges äldsta beauty-skolor. Emelie och Ariane pratar också om viktiga hållpunkter när det kommer till hudvård, vilka produkter man borde ha i sin rutin och det knepiga med att influencers rekommenderar vissa skönhetsprodukter. Lyssna på avsnitt 7 här!

Avsnitt 8: Det svenska herrmodet - med en av Arianes stamkunder

I avsnitt 8 möter Ariane sin stamkund Augusto som kommer från Brasilien. Efter att ha bott i Sverige ett tag ville han uppdatera sin stil – och det var just därför han tog kontakt med Ariane. I avsnittet pratar de om de kulturella skillnaderna mellan Sverige och Brasilien, både generellt men också specifikt vad gäller mode. De diskuterar också vad kläder och stil kan göra med ens självförtroende. Avsnittet hittar du här.

Avsnitt 9: Japansk comfort food med Sin Ramen

I detta poddavsnitt intervjuar Ariane Lei som är en av grundarna bakom Sin Ramen – en restaurang med cyberpunk-inspirerad atmosfär och fokus på ramen. Lei berättar om sin passion för rätten och delar tips på hur man kan förbättra sina snabbnudlar hemma. Avsnittet berör även utmaningar med vegetariska alternativ i Japan och myten om att vegetarisk mat inte kan vara smakfull. Lyssna på avsnitt 9 här!

Avsnitt 10: Inredningstips med Posh Living

I det här avsnittet har Ariane bjudit in Posh Livings vd Victor. Han avslöjar hemligheterna bakom Posh Livings inspirerande miljöer och ger värdefulla presenttips. Dessutom pratar han om deras smidiga inredningstjänst och om hur allting, på ett sätt, började på ett möbelsnickeri i Småland. Missa med andra ord inte avsnitt 10! Det hittar du här.

Avsnitt 11: Second hand-mode och vad man ska tänka på när man handlar vintage med Nina Campioni från Ninas Nuggets

I avsnitt 11 pratar Ariane med modejournalisten och influencern Nina Campioni som grundat Ninas Nuggets! Dom diskuterar second handmode och viktiga aspekter att tänka på när man utforskar vintagekläder – från att handla mer hållbart till att vårda och ta hand om sina kläder på bästa sätt. Dessutom delar dom med sig av sina egna modeminnen och bästa knepen för att ta en outfit till nästa nivå. Lyssna på avsnitt 11 här!

Avsnitt 12: Arianes tips på julklappar och styling inför julens festligheter

I det avslutande avsnittet för året delar Ariane med sig av sina tips på julklappar inom mode. Både klappar som man kan bära, men också sådana som ger skor och kläder längre liv. Dessutom ger hon råd om vad man kan bära på jul och nyår och avslöjar hur du kan ge en gammal kjol i garderoben nytt liv. Missa inte årets sista avsnitt med tema jul! Du hittar det här.

Avsnitt 13: Träning med Bionic - hur fungerar EMS-träning?

I årets första avsnitt gästas podden av Matilda från Bionic. Hon och Ariane – som precis testat Bionic för första gången – pratar om träningsmetoden EMS och hur den går till. Dessutom pratar de om vad som är viktigt att tänka på för att hålla igång träningen på lång sikt, hur mycket träning påverkar och hur betydelsefullt det kan vara att faktiskt ha en PT. Lyssna på säsongens första avsnitt här!

Avsnitt 14: Den spanska matkulturen med Boqueria

I avsnitt 14 gästas Ariane av Rosanna, restaurangchef på Boqueria. De pratar om det bästa med spansk mat, guilty pleasures, vilken rätt man måste testa på Boqueria, drinktips inför sommarens fester samt vad som är på gång i restaurangen under våren och inte får missas. Lyssna här!

Avsnitt 15: Mode och relationer med Ariane och relationsexperten Elin Ribjer

I avsnitt 15 pratar Ariane med relationsexperten och stamkunden Elin om förhållanden och vad som egentligen är viktigast att hitta hos en partner. Och att man faktiskt kan ha en ”personal shopper” som också hjälper en med att hitta rätt person i livet. Lyssna här!

Avsnitt 16: Vanligaste modefrågorna och sommarens trendtips med Sthlm Blvd

I detta avsnitt pratar Ariane och Hunter från Sthlm Blvd om dammode. De avslöjar sina bästa tricks för att utveckla sin stil och hitta rätt passform och delar även med sig av tips på sommarens trender. Lyssna på avsnitt 16 här!

Avsnitt 17: Beauty hacks inför sommaren med LYKO

I veckans avsnitt av bjuder Ariane in Nina, makeup artist på LYKO, för ett inspirerande samtal om smink och skönhet. De tar upp allt från sommarens sminktrender till hur man bäst använder SPF under smink. Vi får även ta del av de bästa knepen för att få sminket att hålla under sommarens varmaste dagar och vad man ska tänka på när det kommer till bröllopssminkning. Lyssna på avsnitt 17 här!