Personal Shopper

Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare garderob och har dessutom trevligt under tiden. Du kan boka en tid måndag-lördag men hittar du ingen tid som passar din kalender så hör av dig till personalshopper@moodstockholm.se.

Här är de tjänster vi erbjuder

Personal Shopping
Du får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane, där hon gör en analys av ditt behov, plockar fram förslag på kläder i butikerna och som du sedan får prova. Hon hjälper dig hur du ska tänka och bygga din garderob.
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 3000 kr.

Du har nu även möjlighet att boka en digital konsultation. Efter ett inledande Facetime-samtal då du berättar om dina behov och önskemål, plockar vår Personal shopper Ariane Aflalo ut förslag på produkter som hon tror kommer passa just dig och som du därefter får prova på plats i vårt Personal shopper-rum i MOOD Stockholm, en tid som passar dig. Om du vill boka en personal shopper-session digitalt via Facetime, vänligen maila; personalshopper@moodstockholm.se eller lägg in som kommentar vid bokning.  

Personal Shopping Outfit Styling
När du behöver hjälp med en outfit för ett speciellt tillfälle såsom en fest, ett event eller ett viktigt jobbframträdande. I tjänsten ingår en kortare analys och där vår Personal Shopper och stylist Ariane plockar ut förslag på kläder efter dina önskemål och behov. Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 2000 kr. Tid 1,5-2 timmar.

Stylingtips
Under 1 timme med vårt proffs Ariane får du veta de senaste modetrenderna, får lite tips och råd om vilka kläder och färger som passar just dig. Pris 695 kr.

Valerie Bridal
Boka en konsultation på 1,5 timme med vår personal shopper Ariane Aflalo hos den skräddarsydda delen av Valerie Bridal.
Där går ni tillsammans igenom de olika modellerna och vilka eventuella ändringar som är möjliga för att skapa just din drömklänning. Pris: 300 kr. 

OBS! Bokningar för Valerie Bridal gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.

Tjejkväll
Du och 3-5 tjejkompisar kommer på den perfekta tjejkvällen/AWn. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om silhuetter, material och trender från vår Personal Shopper och stylist Ariane. Ni får även se hennes urval av husets bästa köp. Välkommen på en rolig och inspirerande kväll! Pris: 3 pers 500 kr/person, 4-5 pers, 400 kr/person.

Om ni önskar boka för 6 personer eller fler, kontakta Ariane på: personalshopper@moodstockholm.se.

OBS! Bokningar för Tjejkväll gäller bara mellan tiderna 18.00-20.00.

Styling för två/duo-kväll 
Du och dotter/mamma/vän kommer på en tjejkväll där ni får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane som lär er om silhuetter, material och trender. Hon gör även en analys av era behov samt plockar fram förslag på kläder i butikerna och som ni sedan får prova. Hon ger er tips och råd för hur ni ska tänka då ni bygger era garderober. Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 2000 kr/person.

OBS! Bokningar för denna tjänst gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.

Företagsstyling: Hur man tolkar företagets dresscode – föreläsning med Ariane
Många arbetsplatser har en bestämd dresscode, vilken kan upplevas svårtolkad och ibland kanske till och med tråkigt. Vi vill göra det som är tråkigt och svårt, roligt och enkelt. Därför finns det nu möjlighet att boka en föreläsning med Ariane för de anställda, då hon kommer till kontoret för att under 1 ½ timme, guida och berätta om hur man tolkar företagets dresscode – hur man som man/kvinna ska tänka när man bygger en basgarderob för jobbet samt hur jobboutfiten kan varieras under de olika årstiderna. Föreläsningens innehåll kan givetvis anpassas efter särskilda önskemål/fokusområden etc. Pris – 1,5 h föreläsning (samt förberedelser): 2500 kr.  

Bokningsförfrågningar mailas till: personalshopper@moodstockholm.se