Personal Shopper

Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare garderob och har dessutom trevligt under tiden. Du kan boka en tid ons-sön men hittar du ingen tid som passar din kalender så hör av dig till personalshopper@moodstockholm.se

Här är de tjänster vi erbjuder

Personal Giver 
Det enda som möjligtvis skulle vara svårare än att shoppa rätt saker till sig själv, är att shoppa till andra. Från och med den 29:e november har du möjlighet att boka MOODs egen Personal Giver, med stenkoll på butikernas utbud samt en stor vana av att hitta rätt saker till rätt person. Boka in en shoppingsession med Ariane för hjälp och guidning med att hitta de perfekta julklapparna till dina nära och kära. Få alla dina julklappar gjorda på 3 h – ett både trevligt och effektivt sätt att göra alla julklappsinköp! Hon kan dessutom självklart hjälpa dig med styling inför julens alla festligheter. 
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 4000 kr.

Personal Giver kan endast bokas under december månad!

Personal Shopping
Du får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane, där hon gör en analys av ditt behov, plockar fram förslag på kläder i butikerna och som du sedan får prova. Hon hjälper dig hur du ska tänka och bygga din garderob.
Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 4000 kr.

Personal Shopping Outfit Styling
När du behöver hjälp med en outfit för ett speciellt tillfälle såsom en fest, ett event eller ett viktigt jobbframträdande. I tjänsten ingår en kortare analys och där vår Personal Shopper och stylist Ariane plockar ut förslag på kläder efter dina önskemål och behov. Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 2000 kr. Tid 1,5-2 timmar.

Du kan även få hjälp med passande frisyrer och makeup, samt hjälp att boka tid hos någon av våra duktiga salonger på MOOD.

Prisexempel:
Hår: 400 kr tvätt och fön, 500 kr håruppsättning.
Makeup: 30 min bas-makeup 250 kr, 50 min makeup och konsultation 450 kr.

Stylingtips
Under 1 timme med vårt proffs Ariane får du veta de senaste modetrenderna, får lite tips och råd om vilka kläder och färger som passar just dig. Pris 695 kr.

Valerie Bridal
Boka en konsultation på 1,5 timme med vår personal shopper Ariane Aflalo hos den skräddarsydda delen av Valerie Bridal.
Där går ni tillsammans igenom de olika modellerna och vilka eventuella ändringar som är möjliga för att skapa just din drömklänning. Pris: 300 kr. 

OBS! Bokningar för Valerie Bridal gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.

Tjejkväll
Du och 3-5 tjejkompisar kommer på den perfekta tjejkvällen/AWn. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om silhuetter, material och trender från vår Personal Shopper och stylist Ariane. Ni får även se hennes urval av husets bästa köp. Välkommen på en rolig och inspirerande kväll! Pris: 3 pers 500 kr/person, 4-5 pers, 400 kr/person.

Om ni önskar boka för 6 personer eller fler, kontakta Ariane på: personalshopper@moodstockholm.se.

OBS! Bokningar för Tjejkväll gäller bara mellan tiderna 18.00-20.00.

Mamma-dotter-kväll/Duo-kväll
Du och dotter/mamma/vän kommer på en tjejkväll där ni får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om silhuetter, material och trender. Hon gör även en analys av era behov samt plockar fram förslag på kläder i butikerna och som ni sedan får prova. Hon ger er tips och råd för hur ni ska tänka då ni bygger era garderober. Pris: Tjänsten är kostnadsfri men vi har en rekommenderad en total köpesumma på min 4000 kr.

OBS! Bokningar för denna tjänst gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.