BY BANOO pop up

Stilrena och funktionella jobbväskor för kvinnor

Mellan den 20 november och 23 december hittar du BY BANOO pop up i MOOD. BY BANOO, grundat av systrarna Persheng och Perdica Babaheidari, skapar stilrena och funktionella jobb- och datorväskor för den moderna businesskvinnan. Varumärket lanserades under våren 2021, har synts i Vogue och säljer sina produkter till över 40 länder världen över via sin e-handel.

 

BY BANOO grundades ur frustrationen att det inte fanns stilrena och funktionella jobbväskor för businesskvinnor. Bakom varumärket står två systrar som lämnade sina lovande karriärer som managementkonsult och läkare för att satsa på bolaget. I sortimentet hittar du portföljer, laptopväskor och ryggsäckar samt en rad accessoarer. Alla produkter är tillverkade av italienskt läder i Europa.

 

– Efter stor efterfrågan från våra kunder att finnas i fysisk butik har vi nu tagit steget till att öppna en pop-up. Läget som MOOD-gallerian erbjuder är optimalt, då det ligger nära många kontor och arbetsplatser där våra kunder befinner sig på daglig basis, säger Persheng Babaheidari, vd på BY BANOO.

 

Du hittar butiken på plan 3 i MOOD, bredvid Rituals. Varmt välkommen!