Nyhet: Ninas Nuggets

En second hand-butik med mode och inredning kurerad av modejournalisten och influencern Nina Campioni

Nu öppnar Ninas Nuggets i MOOD – en second hand butik och destination för mode och inredning, för båda stora och små, kurerat av modejournalisten och influencern Nina Campioni. Second hand-konceptet finns redan online men kommer nu tas ut fysiskt i form av en pop up under 1,5 månad.

 

Nina har själv valt ut varenda plagg som finns i butiken utifrån rådande trender, säsong och kvalitet. Här finns allt från vackra festplagg till snygga kostymer, kappor och varje-dag-plagg. Målet med Ninas Nuggets är att få så många som möjligt att upptäcka att det är både roligt och enkelt att handla second hand.

 

– Att ha en klädbutik har varit en dröm för mig ända sen jag var liten och lekte affär med grannbarnen. Inte bara för att det är så roligt med kläder utan också för mötesplatsen. En butik idag är så mycket mer än bara en handelsplats, det är en plats där människor möts, där vi lär oss nya saker, där vi underhålls, där saker händer. Det kanske låter oväntat för en del att jag öppnar butik eftersom jag kanske för en del mest är känd som skribent och programledare men livet är till för att testa nya saker, visst? Jag har i flera år nu drivit min second hand-butik på nätet och det känns sjukt spännande att nu få testa på möjligheten med en fysisk butik där jag kan möta alla härliga människor som älskar second hand precis som jag, säger Nina.

 

Förutom att hitta vackra second hand-plagg hos Ninas Nuggets så kommer Nina också hosta många livesändningar med gäster, ha kundevents och intressanta samtal i butiken. Man kommer också kunna köpa konst av konstnären Florea och klädvård av Washologi.

 

– Att öppna i Mood känns som en otrolig möjlighet och något jag inte ens vågat drömma om. Ända sedan man öppnade Mood har den varit en viktig plats för mig i både mitt sociala liv med sina fantastiska restauranger och bra barer men också drömmen för en frilansare med sin lugna atmosfär och sköna kaféer och såklart så är det alltid en bra plats för spaning på det senaste inom mode och inredning, säger Nina.

 

Ninas Nuggets öppnar den 18 september på plan 3 i MOOD, bredvid Sthlm Blvd. Varmt välkommen förbi!