Träning & Hälsa

Träning i MOOD

Hos oss hittar du träningskoncepten som sträcker sig från det mest klassiska som finns till helt unika och ibland oväntade koncept. Vare sig du är en sån som går igång på bootcamps, helkroppseffektiva pass eller bara vill ha ett gym som är öppet alla timmar om dygnet. Hos oss i MOOD finns träning för alla – från Barry’s, Bionic och Becore till Friskis och Svettis.

 

Men precis som att träning är viktigt för att ta hand om den fysiska hälsan, är det lika viktigt med en god natts sömn. På Jensen | Sleepacy bidrar man med kunskap, sömntest och verktyg för bättre sömnhälsa. Men även sängar och kuddar i premiumkvalitet, som ger dig de bästa förutsättningarna att sova riktigt gott.

Barnmorska i city

Är du blivande förälder eller vill besöka en barnmorska hittar du Stockholms mest centrala barnmorskemottagning BB Stockholm Family hos oss i MOOD. På plan 3 hjälper de dig med alltifrån din graviditet till preventivmedel och cellprov. Boka tid eller kom på drop-in.

Tandläkarmottagning i Mood

Att ta hand om sig själv och sin kropp handlar även om en god munhälsa. På Aqua Dental får du den bästa tandvården i en avslappnande miljö. Målet är att erbjuda behandlingar av högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Här kan du bland annat få hjälp med allmäntandvård, tandreglering, estetisk tandvård och tandimplantat.