Stockholms bästa träningsutbud

Becore träning MOOD Stockholm

Megaformer, cirkelträning på Friskis&Svettis eller effektiv HIIT-träning i “red room” på Barry’s. I MOOD-kvarteret finns Stockholms bästa träningsutbud. Här hittar du allt du behöver för ny motivation eller för att ta din träning till nästa nivå.

Kanske behöver du pepp för att komma igång med träningen eller så har du fastnat i gamla hjulspår och vill pröva något nytt? I MOOD-kvarteret finns träning för alla – oavsett vilken träningsform du föredrar.

Ems-träning på Bionic

Har du exempelvis hört talas om EMS-träning? EMS står för elektrisk muskelstimulans och innebär högintensiv träning utan vikter. Den relativt nya träningsformen sänder ut elektriska impulser till dina muskler och tränar hela kroppen på bara 20 minuter. På exklusiva Bionic kan du bli medlem eller boka en prova-på-träning. Och det bästa av allt: att ta sig från kontoret till gymmet har aldrig varit enklare. Du behöver nämligen inte ha med dig någonting utöver dina träningsskor.

Regeringsgatan 52-54

Motiverande och rolig träning på Barry's Bootcamp

Träning MOOD Stockholm

Barry’s Bootcamp startade i West Hollywood och har blivit en välkänd destination för träningsintresserade över hela världen. Högintensiv träning som både ökar din kondition och stärker dina muskler. Ett vinnande koncept om du vill hitta en ny träningsform som ger resultat.

– På Barrys får du en effektiv träningsform som också är väldigt rolig. Vi kombinerar styrketräning och löpning som är två gedigna träningsformer. Barry’s omfamnar att träna hårt, ha kul och se tydliga resultat, säger Kevin Triguero på Barry’s Bootcamp.

Hos Barry’s träffar du alltid motiverande instruktörer och tränar till peppande musik. Dessutom kan du njuta av en härlig dusch med lyxiga produkter när du tränat klart.

– Barry’s är inte bara ett träningsutrymme utan även en social plats där man möter många likasinnade människor, säger Kevin Triguero.

Jakobsbergsgatan 21

Pusha dina gränser på Becore

Känslan efter ett träningspass på Becore är inget annat än oslagbar. På Becore har du kul samtidigt som du kan pusha dina gränser.

– All träning på Becore är effektiv, säker och rolig! Vi har klasser med Megaformer, BeatCycle, Barre och Yoga – träningsformer som tillsammans kompletterar varandra till att vara lika inspirerande som effektiva och utmanande, säger Hélène Barkman på Becore.

Becore passar alla, oavsett träningsvana. På Becore vill man att träningen ska vara en lustfylld del av vardagen. De snabba resultaten man får av träningen är bara en bieffekt.

– Eftersom träningen är så säker så lämpar den sig för alla, oavsett förkunskaper eller förutsättningar. På nästan varje pass har vi helt nya deltagare tillsammans med mer erfarna, som kanske har kommit till oss under många år. Det är det fina, att man kan alltid träna tillsammans helt utifrån sina egna förutsättningar, säger Hélène Barkman.

På Becore på Jakobsbergsgatan erbjuds Megaformer och Barre.

Jakobsbergsgatan 21

Kom som du är till Friskis&Svettis i City

Bli tryggare, starkare och utmana dina gränser på Friskis&Svettis. Kom som du är och hitta din egen lust till träning. Rörelseglädjen är det allra viktigaste och oavsett vilken träningsform du föredrar finns det något för alla – ett välutrustat gym och ett stort antal gruppträningspass. Ett perfekt gym för dig som vill träna på dina villkor.

Mäster Samuelsgatan 20

Hela vårt träningsutbud