Ät middag på MOOD Stockholm

Middag

Middagarna sträcker sig långa och är, om vi får säga det själva, oerhört trevliga hos oss. Med smaker från världens alla hörn finns här allt från närproducerat till plockmat eller sjurätters. Tapas, veganskt, hamburgare, italienskt, asiatiskt eller pizza. Vad du än är sugen på, oavsett om det är en viss typ av kväll eller måltid, belysning eller bakgrundsmusik, hittar du det hos oss.

 

Restauranger i city du inte får missa

Den italienska restaurangen Olli, en av Ingrosso-klanens senaste krogar, har snabbt blivit ett självklart vattenhål för hungriga stockholmare som är sugna på autentisk italiensk mat, goda viner och drinkar. Deras antipasti och goda pastarätter får gästerna att komma tillbaka gång på gång.

Asiatiska restauranger mitt i stan

Det är inte många som slår vårt stora utbud av asiatiska restauranger. Med aktörer som hyllade Sin Ramen, EAT, Waipo och Manga finns det asiatisk mat för alla smaker. Oavsett om du vill ha ramen, sushi eller klassiska kinesiska wokrätter.

 

Är du sugen på en festlig stämning och goda mellanrätter ska du definitivt besöka populära Yuc Latasian där Latinamerika möter Asien i en perfekt kombination. Här kan du äta och dricka från lunch till sen kväll.

 

Vegansk middag i Stockholm

Ett besök på Chou Chou är obligatoriskt för alla som letar efter helt växtbaserad mat. På Chou Chou finns både en vegansk buffé med smaker från jordens alla hörn. Dessutom finns en härlig a la carte-meny med klassiska rätter som gräddstuvade köttbullar, pizza eller burgare – 100 procent veganskt.