Jullunch eller AW med kollegorna i Mood

Julen kan vara en hektisk tid. Men den är också full av härliga julluncher, AW:s och julmiddagar med vänner och kollegor. Välkomna till någon av våra restauranger i Mood och testa julsmakerna.

Spanska pintxos med julsmaker

Att Boqueria är det ultimata stället i Stockholm för en AW är vida känt. Under julen bullar restaurangen upp lite extra och bjuder in till after work med jultema. Testa till exempel pintxos med juliga smaker på Torget. Eller kom in i restaurangen för en julmiddag utan julbord men med garanterat goda spanska smaker.

Vill du ha ett riktigt festligt nyår på stan får du inte missa att boka Boquerias nyårssupé.

Veganskt julbord i Stockholm

Vill du upptäcka vegansk mat är det Mood som gäller. På populära Chouchou serveras enbart växtbaserad mat och självklart kommer även ett veganskt julbord att erbjudas. Kom tillsammans med kollegorna eller vännerna och ät julmat som alla kan njuta av. Här kan du räkna med de klassiska julrätterna samt några nya kreationer som passar utmärkt på ett julbord.

Julbord på YUC Latasian

YUC Latasian har inte sparat in på något i år och bjuder in till ett julbord med latinamerikanska och asiatiska smaker i fyra serveringar. Kvällen avslutas med fritt inträde i dessertrummet där årets tema är “Willy Wonka och du kan gå loss på godsakerna. På söndagar kan du med fördel ta med dig barnen och träffa Willy Wonka i egen hög person. Alla barn får då en guldbiljett, så att de kan äta hur mycket godis och dessert de orkar. Räkna med en riktig festlig stämning när någon av restaurangens grymma DJ:s spelar.

Självklart bjuder alla våra restauranger, barer och caféer in till sociala tillställningar med vänner, familj, kollegor inför jul. Vare sig du vill ta en aw eller en julig brunch i samband med julklappsshoppingen.

Alla våra restauranger och caféer