Ät lunch på MOOD Stockholm

Lunch

En god macka, en matig sallad, dagens, eller något asiatiskt. Oavsett om du är sugen på en långlunch eller vill ha en hälsosam lunch på språng har våra restauranger något för dig. Kanske en fredagsburgare på Brödernas eller en riktigt god poke bowl hos EAT?

 

Vegansk lunch på Chou Chou

På Chou Chou hittar du växtbaserad mat i världsklass. Välj och vraka från a la carte-menyn eller njut av den helt veganska buffén med en stor variation av smaker från det svenska, italienska, franska och indiska köket.

Asiatisk lunch i city

Vi har ett stort utbud av mat från hela Asien. Alltifrån sushi på Manga till kinesiskt på Waipo. Eller varför inte testa en god ramen på Sin Ramen. På Din-Din Club hittar du god asian fusion-lunch med en blandning av bowls, ramen och smarriga rolls. Alltid med riktigt snabb service.

 

Nyttig och hälsosam lunch mitt i stan

Är du ute efter något hälsosamt och mättande finns flera alternativ med fokus på ingredienser som gör gott för kroppen. Välkommen till Holy Greens, Icha Icha, Bröd & Salt eller Mezefabriken för en lunch sprängfylld med grönsaker, protein och långsamma kolhydrater för att ladda upp kroppen på bästa sätt.