Fantastisk ramen och autentiska asiatiska smaker

ramen restaurang stockholm

Nu har den asiatiska restaurangsatsningen Sin Ramen Lounge öppnat i MOOD.

 

Grundarna utlovar inte bara en fantastisk ramen och autentiska asiatiska smaker, utan har även ambitionen att erbjuda Nordens största sortiment av japansk sake. Allt i en miljö inspirerad av underground Tokyo. Visionen på sikt är att skapa ett community för alla som älskar det asiatiska köket. 

 

Sin Ramen Lounge är för alla som älskar det asiatiska köket, och i lokalen på Jakobsbergsgatan 23 kommer gästerna kunna avnjuta autentiska asiatiska smaker i en miljö inspirerad av underground Tokyo. Skaparna bakom Sin Ramen Lounge värdesätter högkvalitativ mat och eftersträvar därför att laga all mat från grunden. Restaurangens fokus är framförallt in-house ramen men även egengjorda bao, gyoza samt andra japanska smårätter kommer att erbjudas. Gästerna kommer också att kunna ta del av ett stort sortiment av japansk sake, speciellt utvalt av Sin Ramens sakesommelier, samt drinkar inspirerade av Asien som passar bra ihop med maten. Grundarna bakom Sin Ramen Lounge har alla asiatisk bakgrund såväl som stor erfarenhet av att ha sett och rest i Asien.

Vi har gjort vårt yttersta för att kunna återskapa de smaker som vi förknippar med Asien. Oavsett om du som gäst är van vid det asiatiska köket eller inte hoppas vi att man kommer att få en enastående helhetsupplevelse när man besöker

Fang Hoang, en av grundarna till Sin Ramen Lounge.

Visionen på sikt är att restaurangen ska bli ett community för alla som älskar asiatiska smaker, med workshops, utbildningar, butik, tastings och gästspel.

 

Du hittar Sin Ramen på Jakobsbergsgatan 23.

Sin Ramen Mood stockholm