Guide: Asiatisk mat i MOOD-kvarteret

Sin ramen lunch MOOD Stockholm

​​Mood-kvarteret är ett populärt område för matälskare. Hos oss hittar du några av Stockholms främsta asiatiska restauranger, där smaker från olika delar av Asien förenas för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga.

Sin Ramen

På Sin Ramen hittar du förutom supergod ramen, även flera asieninspirerade rätter som Bao-burgers, koreansk friterad kyckling med gochujang och egentillverkad gyoza. Den internationella känslan och inredningen gör att Sin Ramen passar lika bra till lunch med kollegorna som till en festlig AW eller en trevlig middag med vännerna.

 

Jakobsbergsgatan 23

Waipo

Waipo serverar genuin kinesisk mat som flirtar med de västerländska smaklökarna. Stämningen är modern men mysig och avslappnad. Här kan du smaka den klassiskt knaperstekta ankan eller de supergoda gambasräkorna. På menyn finns dessutom ett stort utbud av veganska alternativ. Till kvällen serveras även en meny med åtta rätter för den som är sugen på en klassisk avsmakningsmeny.

 

Jakobsbergsgatan 15

Waipo brunch MOOD Stockholm

EAT Market

Inne i Mood-gallerian hittar du EAT Market som passar lika bra för en snabb lunch som en trevlig middag. EAT market är ett vattenhål för dig som älskar det asiatiska köket. Här finns alltifrån nudelsoppor med asiatiska smaker till sushi och dim sum.

 

MOOD

Manga

Kärleken till maten är tydlig på Manga – här lagas allt med råvaror av bästa kvalitet och med smaker från olika kulturer. Alla såser, marinader och pickles är hemlagade med hemliga recept. Den färgglada lokalen bidrar till en modern men mysig atmosfär som funkar lika bra till lunch, after work eller middag. Missa inte de supergoda gunkan maki med fiskröra som serveras till AW:n!

 

Malmskillnadsgatan 42

DIN-DIN Club

DIN-DIN Club är stället för dig som älskar asian fusion – eller con-fusion – som de själva kallar det! En magisk mix av asiatiska smaker som inte gör någon besviken. Testa till exempel deras Dojo bowl med sticky pork, ris och smoky-majo. Så gott och smakrikt!

 

MOOD

Välkommen till MOOD

Mood-kvarteret är verkligen en pärla för dig som älskar asiatisk mat. Oavsett vilken restaurang du väljer att besöka kan du vara säker på att få en smakupplevelse utöver det vanliga. Kom hit och upptäck det fantastiska utbudet av asiatiskt.

Alla våra restauranger