Mimosa till brunch mood stockholm

Brunch in the world of mood

På helgerna serverar flera av våra restauranger en anpassad brunchmeny att njuta av länge, med allt från vegansk buffé till hamburgare eller tapas.

 

Ta dig tid att umgås i en avslappnad atmosfär, med flera av Stockholms bästa brunchställen på en och samma plats, mitt i Stockholm city.

Asiatisk brunch i Stockholm

Passa även på att besöka våra asiatiska restauranger för brunch. På Sin Ramen hittar du en av Stockholms mest populära ramen. Missa heller inte den autentiska kinesiska restaurangen Waipo eller EAT Market där du kan äta allt från sushi till poké bowls och nudelsoppor.

Ett brett utbud av brunch mitt i city

Hos Boqueria hittar du klassisk brunch med en spansk touch. Här kan du beställa både eggs benedict och spanska köttbullar i tomatsås. Eller varför inte beställa en paella att dela på?

Brunch in the world of MOOD

MOOD är en plats som ständigt byter skepnad. På veckodagarna är det en självklar destination både för jobblunch och en avslappnad AW eller shopping efter jobbet. I takt med att arbetsveckan går mot sitt slut stiger sorlet för att på fredagskvällen övergå till ljudet av musik, vinglas och dans. Där, i det sena vimlet på våra restauranger och barer är MOOD en brusande mittpunkt som man inte vill lämna. Och under fredagsnatten byter MOOD återigen skepnad, för att under helgen bli scenen för ett dignande utbud av brunch.

Brunch bundles – kombinera brunchen med aktiviteter i MOOD

Under helgerna förvandlas MOOD Stockholm till ett mecka för brunchälskare, med ett brett utbud av restauranger och vällagade rätter från hela världen. En plats där du kan samla vännerna och avhandla gårdagens skvaller, mötas upp med barndomsvännerna eller umgås med familjen. Hos oss kan du kombinera brunchen eller helglunchen med allt från manikyr, brynfix och spaupplevelser till golf och förstklassig träning, eller att bara strosa runt och shoppa i våra butiker med ett unikt utbud inom mode och inredning.