Testmedelande

Testmedelande

Butiker 11:00 - 17:00
Öppettider entréer 09:00 - 21:00
Mimosa till brunch mood stockholm

Brunch in the world of mood

Ett brett utbud av brunch mitt i city

Nya intryck och gamla vänner, en unik atmosfär och en oas att landa i, tid för umgänge, god mat och samtal som aldrig tar slut. På helgerna serverar många av våra restauranger en anpassad brunchmeny att njuta av länge, med allt från vegansk buffé till italienskt och tapas. Ta dig tid att umgås i en avslappnad atmosfär, med flera av Stockholms bästa brunchställen på en och samma plats, mitt i city.

Brunch in the world of MOOD

MOOD är en plats som ständigt byter skepnad. På veckodagarna är det en självklar destination både för jobblunch och en avslappnad AW eller shopping efter jobbet. I takt med att arbetsveckan går mot sitt slut stiger sorlet för att på fredagskvällen övergå till ljudet av musik, vinglas och dans. Där, i det sena vimlet på våra restauranger och barer är MOOD en brusande mittpunkt som man inte vill lämna. Och under fredagsnatten byter MOOD återigen skepnad, för att under helgen bli scenen för ett dignande utbud av brunch.

Brunch bundles – kombinera brunchen med aktiviteter i MOOD

Under helgerna förvandlas MOOD Stockholm till ett mecka för brunchälskare, med ett brett utbud av restauranger och vällagade rätter från hela världen. En plats där du kan samla vännerna och avhandla gårdagens skvaller, mötas upp med barndomsvännerna eller umgås med familjen. Hos oss kan du kombinera brunchen eller helglunchen med allt från manikyr, brynfix och spaupplevelser till golf och förstklassig träning, eller att bara strosa runt och shoppa i våra butiker med ett unikt utbud inom mode och inredning.