Uteserveringar och AW

After work & uteserveringar i MOOD

När arbetsdagen lider mot sitt slut går även pulsen upp hos oss. Ljuset dimras och menyn ändras, musiken blir lite högre och barstolarna fylls. Oavsett om du vill att din after work ska fortsätta in på småtimmarna eller bara ta ett gott glas på vägen hem så har vi något i din smak. Vi lovar. Kom till oss för en trevlig AW med kollegorna eller vännerna.

SEIZE THE DAYS, EVENINGS, NIGHTS

After work på Boqueria

Drick ett glas vin och ät några goda smårätter från det spanska köket på Boqueria.

 

Torget på Boquerian är det ultimata stället för en lyckad AW. På torget kan du vara spontan och svänga förbi med kompisarna eller kollegorna utan att boka bord. Vissa kvällar finns dessutom en DJ som spelar musik, för en extra festlig stämning.

AW på Jakobsbergsgatan

På Olli hittar AW-sugna (och hungriga) cocktails och italiensk mat i världsklass. Dessutom till riktigt bra musik och en festlig stämning.

 

Eller varför inte testa Yuc Latasian där du får det bästa från både det asiatiska och latinamerikanska köket, inklusive goda drinkar eller en kall öl.

Uteserveringar mitt i city

Under de varmare månaderna är du välkommen att ta tillvara på soltimmarna och njuta av din AW på någon av våra uteserveringar.

ChouChous uteservering

Växtbaserade ChouChou öppnar upp sin uteservering på terrassen med de ikoniska holkarna. Här kan du ta ett glas i solen eller boka deras chambre separée som ligger i en av holkarna. Uteserveringen har öppet sent och passar lika bra för AW som för en senare utgång.

Uteservering EAT Garden

Under vår- och sommarmånaderna öppnar EAT Gardens uteservering på terrassen. Kom och njut av en lunch i solen eller varför inte något gott att dricka framåt kvällen.