Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Premiär för RINKY DINKY Aktuellt

  RINKY DINKY öppnar nu sin första destination i Stockholm. Förutom accessoarer, vintage, customized vintage, customized military, re-stocked, re-owned & pre owned fashion erbjuder RINKY DINKY märken som Henrik Vibskov, Kenzo, Lutz Huelle, Allegri, Trussardi, Paul Smith, Blkdnm, Mads Nørgaard, Cohen, Stella Nova, Katharine hamnett, Cras, Juicy couture, Valerie, Armor lux, Emporio Armani. 

 2. Alexander Stutterheim öppnar Swedish Poetry Slow Store Aktuellt

  Med ekotänk, hantverk o giftfria material i fokus - nu har Swedish Poetry Slow Store öppnat hos i MOOD Stockholm.

 3. AMF Fastigheter och konstnären Siri Carlén smyckar Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Idag välkomnar AMF Fastigheter två skulpturer av konstnären Siri Carlén till Jakobsbergsgatan. Skulpturerna – som är en del i konstfestivalen Wallstreet Stockholm där AMF Fastigheter är partner – kommer att förbli ett bestående inslag i gatubilden. 

 4. Olli - ny italiensk restaurang på Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Jakobsbergsgatan fått tillskott i form av en ny italiensk restaurang. Olli specialiserar sig på autentisk italiensk mat, främst från södra Italien. Konceptet är "kom tidigt och stanna sent" - ät italiensk mat i kombination med ett imponerande urval av viner. Sitt i den vackra cocktailloungen och ta en drink medan du lyssnar på musik som utvecklas under natten. 

 5. Avsnitt 53: My summer MOOD Aktuellt

  Nu är det sommar i MOOD och midsommar står runt hörnet. I veckans avsnitt av MOOD Live är vi på plats på underbara ChouChou's fantastiska takterass. Vår programledare Sofia Kacim ska strax iväg på semester och med hjälp av experter från MOOD så får hon i sändning de bästa tipsen på sommarläsning, mode och hudvård att packa ner i semesterväskan. Se avsnittet live kl.18.00 den 21 juni.

 6. Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou Aktuellt

  Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.

 7. Avsnitt 52: At home in MOOD Aktuellt

  Våren är här och i veckans avsnitt har vi bjudit in älskade Jana Heinrici för ett fullspäckat inredningsavsnitt. Vilka trender gäller just nu och vilka är Janas bästa tips för att med små medel skapa vårkänslor i hemmet? Vi är live kl.18.00 den 24 maj! Efter sändningen så har vi ett litet shoppingevent hos Posh Living, vi bjuder på tilltugg och Jana ger sina bästa stylingtips mellan kl.18.30-19.30. Välkomna!

 8. Avsnitt 51: A Festive MOOD Aktuellt

  It's a festive MOOD! Denna vecka besöker vår programledare Sofia Kacim och matprofilen Amanda Wiger MOOD Districts nyinvigda sommargågata för att njuta av mat, dryck och musik under gatufesten som äger rum den 19-20 maj, då delar av MOOD's matutbud flyttar ut på Jakobsbergsgatan. Missa inte ett bubblande avsnitt från gatufesten, följ oss live kl.18 den 19 maj!

 9. Jakobsbergsgatan blir färgstark sommargågata Aktuellt

  Jakobsbergsgatan i Stockholm City har utsetts till en sommargågata av Levande Stockholm i ett samarbete med AMF Fastigheter och bildar ett långt sammanhållet gångstråk tillsammans med Malmskillnadsgatan. Från maj till och med september är Jakobsbergsgatan smyckad med färgglada bänkar och grönskande växtlådor som tillsammans med de många uteserveringarna skapar en skön oas mitt i City. 

 10. Gatufest 19-20 maj Aktuellt

  GATUFEST MED MAT OCH MUSIK. JAKOBSBERGSGATAN 19-20 MAJ. Upplev vår sommargågata när restaurangerna flyttar ut och ta del av mat, dryck, musik & uteserveringar. Välkommen att fira in sommaren med oss!