Sök inom

Sökresultat

 1. Vi välkomnar den svenska skosuccén Myrqvist till MOOD Stockholm! Aktuellt

  Myrqvist har på kort tid visat att det går att sälja prisvärda, högkvalitativa och handgjorda herrskor till ett bra pris utan att tumma på varken kvalitet eller design. Nu öppnar de äntligen sin första flaggskeppsbutik hos oss i MOOD Stockholm.

 2. Lys upp höstmörkret! Aktuellt

  Höstmyset kan äntligen börja, men inte utan rätt ljus! Hos Posh Living i MOOD Stockholm hittar du belysningen du behöver för att komma i stämning. Vi har listat tre favoriter!

 3. Mode med fransk touch Aktuellt

  Just nu pågår franska veckor i MOOD Stockholm och vi inspireras av Parisbornas höga modegrad. Vår personal shopper Ariane har valt ut ett antal produkter med en fransk touch.

 4. Parisisk höstmarknad i MOOD! Aktuellt

  Vi firar hösten i Paris med en fransk marknad den 26–27 oktober mitt i MOOD Stockholm, på tredje våningen. Här kommer det finnas allt från franska delikatesser, höstblommor, konst, inredning och fika.

 5. Ny butik i MOOD – #InspoSTHLM Aktuellt

  Välkommen till #InspoSTHLM, en kreativ hub en med fokus på samhällsfrågor som berör hållbarhet och miljö.

 6. Fem platser att besöka i Paris Aktuellt

  Just nu har vi tagit Paris in till MOOD. Men du kanske är in the MOOD för en resa till Paris? Då ska du kolla in våra fem bästa tips på vad du kan göra nästa gång du besöker den franska huvudstaden här.

 7. Paris flyttar in i MOOD Stockholm Aktuellt

  Under hösten är det mycket som förändras. Luften blir krispigare, naturen ändrar färg och det efterlängtade höstmodet börjar ta form. I MOOD Stockholm sker förändringen likväl, och i takt med att hösten tränger sig på så flyttar Paris in hos oss.

 8. Trendrapport från catwalken Aktuellt

  Hösten närmar sig, och kanske är du sugen på att köpa något nytt till garderoben? I MOOD Stockholm finns det ett brett sortiment av kläder och accessoarer att välja från. Här har vi listat några av säsongens hetaste trender så att du kan hålla värmen med stil i höst.

 9. Ny konst i MOOD av Cajsa Wessberg Aktuellt

  I somras släppte Juicevarumärket Naked kampanjen Power.Full.City i MOOD med syftet att inspirera till kreativitet, hylla personliga uttryck och visa hur varje stad är unik.

 10. maxjenny! öppnar ny pop up-butik Aktuellt

  Nu öppnar den innovativa fashion- och printdesignern Maxjenny Forslund en färgsprakande pop up-butik: maxjenny! hos oss i MOOD Stockholm. I butiken i MOOD Stockholm finns brett utbud av märkets ikoniska kollektioner, bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.