Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 10: MOOD Mukbang Aktuellt

  I avsnitt 10 av MOOD Live får vi hänga med vår programledare Sofia Kacim som tillsammans med Rebecca Brage från kända Instagramkontot @Stockholmfood testar matutbudet i MOOD District.

 2. Avsnitt 9: New Year, New MOOD! Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 9 tar vi en närmare titt på vinter- och vårtrender med vår Personal Shopper Ariane Aflalo. Vad kan hängas undan, vad tar vi med oss och vilka är nyckelplaggen för den nya säsongen? Vi får också bra tips på hur du får dina plagg att hålla längre!

 3. Avsnitt 8: Re:Boot your MOOD Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 8 fokuserar vi på hälsa, lyfter de fantastiska möjligheterna för träning och välmående som ryms i MOOD District och får tips av bland andra Friskis & Svettis och Hart54 på hur man kan kicka igång det nya året – och sig själv.

 4. Avsnitt 7: Happy New MOOD! Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 7 tipsar vår Personal Shopper Ariane Aflalo om hur vi avrundar det gamla året och ringer in det nya med stil. Vi blir även bjudna på inspiration till festlig dukning för årets sista middag.

 5. Avsnitt 6: Wrap Up Your MOOD Aktuellt

  Kolla in MOOD Live avsnitt 6 där vi får tips om de bästa sista-minuten-klapparna! Och oroa dig inte, med vår servicetjänst MOOD SHOPPING SERVICE ser vi till att du hinner få hem alla dina julklappar före julafton, färdiginslagna och redo att läggas under granen. 

 6. Den perfekta julklappen Aktuellt

  Den perfekta julklappen är inte lätt att hitta. Ofta tänker vi så det knakar, fiskar hos nära och kära för att luska ut vad som står högst på deras önskelistor, men har ändå svårt att hitta den där ultimata klappen. För att underlätta har vi plockat fram några av våra favoriter.

 7. Unna dig själv i jul Aktuellt

  Glöm inte att skämma bort dig själv i år, för i år behöver vi alla få unna oss själva en riktigt fin julklapp. Vi har tagit fram några härliga favoriter som står högt upp på önskelistan, som du dessutom kan få hemlevererade utan kostnad med vår personliga shoppingservice.

 8. Avsnitt 5: All I Want for Christmas is MOOD Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 5 besöker vi Akademibokhandeln och får deras bästa julklappstips till familj och vänner. Vi äter lussekatter med författaren Johanna Schreiber på K-märkt och pratar böcker som platsar under julgranen, samt får tips om sällskapsspel och annan sysselsättning under julen.

 9. Avsnitt 4: In The MOOD for Food Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 4 blir det julstämning! Vi börjar avsnittet med Leila Lindholm som berättar om säsongens traditioner, nya som gamla, och vad man bör ha i köket för att klara av vinterns tillställningar. Sedan fortsätter vi till Boqueria och ICANDERs där vi får minst sagt matnyttiga tips inför julen.

 10. Avsnitt 3: New Deals New Host Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 3, Black Weekend Edition, får vi veta mer om de smartaste köpen under Black Friday. Jesper passar på att leta smoking till nyår och vi får även träffa vår nya programledare.