Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 22: A Table For MOOD Please Aktuellt

  I veckans avsnitt välkomnar vi våren med Amanda Wiger. Tillsammans med Sofia Kacim kör de en “uteserverings-hop” i MOOD District. Det blir god mat, läskande dryck och vi får tips på hur man skapar en härlig aw-stämning.

 2. Avsnitt 21: Spring MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa Mathilda som får hjälp att uppdatera sin stil inför vårsäsongen. Dessutom delar MOOD Districts Personal Shopper Ariane med sig av sina bästa personliga stylingtips inför soligare tider.

 3. Avsnitt 20: Alexias MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live tar Alexia Kafkaletos med oss på en shoppingrunda i MOOD District. Hon delar sina mode- och skönhetsfavoriter och berättar vilka vår- och sommartrender hon ser fram emot allra mest.

 4. Avsnitt 19: Easter MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt är Jana Heinrici tillbaka för att påskpiffa och ge tips på härligt innehåll till påskägget. Dessutom har vi gömt ett härligt påskägg i sändningen som en uppmärksam tittaren har chansen att få hem.

 5. Avsnitt 18:MOOD at Home Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live går vi igenom övningar som hjälper till att hålla dig stark och frisk under hemarbetets nya förutsättningar.

 6. Avsnitt 17: MOOD In Full Bloom Aktuellt

  Veckans avsnitt av MOOD Live står i full blom när vi bland annat träffar Regeringsgatans blommor. Sofia Kacim får massor av bra tips – allt från hur du räddar trötta buketter till att välja växter som trivs på innerstads-balkongen.

 7. Avsnitt 16: In A Colorful MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live kommer Sofia Kacim att ta reda på hur vårens absolut färgstarkaste trender ser ut för i vår vågar vi ta oss an färg! Vi snackar också hår med gänget på The Hair Bar, makeup med Lyko och såklart får vi tips på snygga outfits av MOOD Districts Personal Shopper Ariane.

 8. Avsnitt 15: Spring Is In The MOOD Aktuellt

  För att lära oss mer om vårens kommande modetrender har vi MOODs Personal Shopper Ariane Aflalo till vår hjälp. Vi får också finbesök av Valerie Aflalo som visar den senaste kollektionen från – just det – Valerie.

 9. Avsnitt 14: We're In A Shopping MOOD Aktuellt

  I avsnitt 14 av MOOD Live får vi träffa den inspirerande Jana Heinrici igen. Den här gången tar hon med Sofia Kacim på en riktigt härlig shoppingtur i MOOD District. Om vi känner Jana rätt kan vi förvänta oss extra allt – från mode, mat till beauty och inredning!

 10. Avsnitt 13: MOOD Is In the Details Aktuellt

  Små detaljer kan göra hela skillnaden! I veckans avsnitt av MOOD Live får vi tips och råd av MOODs Personal Shopper Ariane som har benkoll på styling. Häng med Sofia Kacim och titta närmare på några av de bästa accessoarerna i MOOD District just nu.