Sök inom

Sökresultat

 1. Vårens trendigaste accessoarer Aktuellt

  I MOOD Stockholm finns alla möjligheter att hitta den rätta accessoaren för just dig. Vi har valt ut några av våra favoriter som också följer vårens kommande trender.

 2. Den perfekta alla hjärtans dag-presenten Aktuellt

  Att det ska vara så svårt. Jag strosar runt i MOOD Stockholm och klämmer, känner, luktar och tänker. Bland alla fina saker som finns att köpa vill jag verkligen ha den perfekta alla hjärtans dag-presenten.

 3. Hamam i fem enkla steg – så gör du Aktuellt

  Hamam är en renande ritual för både kropp och själ som funnits i hundratals år. Koppla bort bruset från världen utanför och njut av en helande stund i fem steg med Rituals moderna hamam-produkter som är framtagna för att användas i hemmet. Läs hur du går tillväga här!

 4. En plats för det oväntade Aktuellt

  Dagen jag råkade kasta en croissant på mitt livs kärlek i MOOD Stockholm är nog fortfarande den bästa dagen i mitt liv. Tänk, om jag inte varit så outhärdligt korkad. Vad hade hänt då?

 5. Step Into the World of MOOD Aktuellt

  När du kliver in genom dörrarna till världen MOOD så är det nästan som att kliva in i en oas, mitt i stadskärnan.

 6. 6 detaljer som förgyller hemmet Aktuellt

  Är du på ständig jakt efter den där detaljen som får hemmet att kännas komplett? Som lyfter rummet till nästa nivå? Vi har pratat med inredningsbutiken Svenssons i Lammhult som valt ut några fina favoriter från sortimentet i MOOD Stockholm.

 7. Vilken är egentligen världens bästa burgare? Aktuellt

  Vi frågade bröderna Johan och Ludvig Jureskog vilka som är deras favoritrestauranger när det kommer till hamburgare (om de inte får välja sitt eget ställe).

 8. Träningsformen för dig med lite tid Aktuellt

  Januari är månaden när många känner att det är dags att skapa nya hälsosamma vanor, och i MOOD District finns många bra ställen att börja på. Bionic erbjuder en annorlunda och väldigt effektiv träning med hjälp av EMS. Vi pratade med Bionics Sverigechef Erik Axelsson för att ta reda på mer och vilka fördelarna är med att träna hos just dem. 

 9. Holy Greens: mot en mer hållbar värld Aktuellt

  Den populära salladsbarskedjan Holy Greens har onekligen något som efterfrågats länge och fortsätter att vara populärt: nyttiga och hållbara sallader med råvaror av hög kvalitet. Vi har pratat med Hille Bergell och Jenny Kapell från Holy Greens som berättar mer om Holy Greens historia.

 10. Träning i MOOD Aktuellt

  Rör du dig i MOOD District om dagarna men känner att du tränar alldeles för lite? Hos oss finns träningsformer för alla. Välkommen att inleda det nya året på bästa möjliga sätt!