Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Christmas Kick Off Dec 1st Aktuellt

  I's a holiday happening! Invig julen med vänner och kollegor i MOOD Stockholm. Bra erbjudanden, goda tilltugg och härlig stämning. Adventskasse till dig som handlar för över 500 kr. Varmt välkommen torsdag 1 december kl. 16-19. 

 2. Bowls, ramen & rolls hos nyöppnade DIN-DIN Club Aktuellt

  Rulla in i världen av asian con-fusion. Hos DIN-DIN Club i MOOD hittar du bowls, ramen och rolls. Aldrig på sättet du förväntar dig, alltid med glädje. Här tillagas slow food, med en snabb service som både kan tas med som take away och ätas på plats tillsammans med klunkvänlig asiatisk dryck och cocktails på burk.

 3. 12 november invigs Stockholmsjul Aktuellt

  Snart tänds ljusbelysningen på flera platser i Stockholms innerstad – däribland Malmskillnadsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan. Den 12 november kan du uppleva hur vår huvudstad plötsligt blir lite ljusare igen. 

 4. Brödernas i MOOD Aktuellt

  Välkommen till nyöppnade Brödernas i MOOD! Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité serverade i restaurangmiljö. Lunch, brunch och middag för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna.

 5. Premiär för RINKY DINKY Aktuellt

  RINKY DINKY öppnar nu sin första destination i Stockholm. Förutom accessoarer, vintage, customized vintage, customized military, re-stocked, re-owned & pre owned fashion erbjuder RINKY DINKY märken som Henrik Vibskov, Kenzo, Lutz Huelle, Allegri, Trussardi, Paul Smith, Blkdnm, Mads Nørgaard, Cohen, Stella Nova, Katharine hamnett, Cras, Juicy couture, Valerie, Armor lux, Emporio Armani. 

 6. Alexander Stutterheim öppnar Swedish Poetry Slow Store Aktuellt

  Med ekotänk, hantverk o giftfria material i fokus - nu har Swedish Poetry Slow Store öppnat hos i MOOD Stockholm.

 7. AMF Fastigheter och konstnären Siri Carlén smyckar Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Idag välkomnar AMF Fastigheter två skulpturer av konstnären Siri Carlén till Jakobsbergsgatan. Skulpturerna – som är en del i konstfestivalen Wallstreet Stockholm där AMF Fastigheter är partner – kommer att förbli ett bestående inslag i gatubilden. 

 8. Olli - ny italiensk restaurang på Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Jakobsbergsgatan fått tillskott i form av en ny italiensk restaurang. Olli specialiserar sig på autentisk italiensk mat, främst från södra Italien. Konceptet är "kom tidigt och stanna sent" - ät italiensk mat i kombination med ett imponerande urval av viner. Sitt i den vackra cocktailloungen och ta en drink medan du lyssnar på musik som utvecklas under natten. 

 9. Avsnitt 53: My summer MOOD Aktuellt

  Nu är det sommar i MOOD och midsommar står runt hörnet. I veckans avsnitt av MOOD Live är vi på plats på underbara ChouChou's fantastiska takterass. Vår programledare Sofia Kacim ska strax iväg på semester och med hjälp av experter från MOOD så får hon i sändning de bästa tipsen på sommarläsning, mode och hudvård att packa ner i semesterväskan. Se avsnittet live kl.18.00 den 21 juni.

 10. Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou Aktuellt

  Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.