Sök inom

Sökresultat

 1. Nya restaurangen Manga boostar immunförsvaret Aktuellt

  Det senaste tillskottet av restauranger i MOOD District stavas Manga. I en färgsprakande miljö inspirerad av den klassiska japanska stilen kan du njuta av sushi och poké bowls av högsta kvalitet.

 2. Ljuset som lyser upp Stockholm Aktuellt

  Snart tänds ljusbelysningen på flera platser i Stockholms innerstad – däribland Malmskillnadsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan. Den 16 november kan du uppleva hur vår huvudstad plötsligt blir lite ljusare igen.

 3. Fars dag närmar sig – vi har presenttipsen! Aktuellt

  Visste du att man i regel ärver fler gener från sin pappa? Även om båda föräldrarna såklart för sina gener vidare så får vi människor lite fler från pappan. Och kanske är du så lik din far att du vet precis vad han önskar sig på fars dag – men om du är lite osäker så har vi här några fina tips på saker du kan ge honom i fars dag-present!

 4. Här finns Paris bästa shopping Aktuellt

  Vi älskar Paris för dess fantastiska mix av shopping. Här strosar vi fram längs med de kullerstensbeklädda gatorna och njuter av varje skyltfönster, klädesplagg och pryl vi fyndar. I den här artikeln tipsar vi om allt från varuhus och större kedjor till marknader, vintage och mindre dyrgripar.

 5. Så får du till en vacker höstbukett Aktuellt

  Att få till den där perfekta buketten kan verka enkelt, men är faktiskt svårare än man tror. Som tur är finns det knep att ta till för att lyckas skapa nyanser, textur och i slutändan en perfekt bukett. Här visar vi, tillsammans med experterna från Regeringsgatans blommor, steg för steg hur du ska gå tillväga för att få till din bukett.

 6. Fem matdestinationer du inte får missa i Paris Aktuellt

  Staden av smultronställen, krypin och trendsäkra pärlor – Paris har det mesta i matväg. Med allt från spännande konstellationer på tallriken till unika atmosfärer har vi listat våra fem favoritställen att besöka för mat och dryck i den franska huvudstaden. Vare sig du är ute efter bohemiskt eklektiskt eller högklassig service finns något för alla smaker. 

 7. Vi välkomnar den svenska skosuccén Myrqvist till MOOD Stockholm! Aktuellt

  Myrqvist har på kort tid visat att det går att sälja prisvärda, högkvalitativa och handgjorda herrskor till ett bra pris utan att tumma på varken kvalitet eller design. Nu öppnar de äntligen sin första flaggskeppsbutik hos oss i MOOD Stockholm.

 8. Lys upp höstmörkret! Aktuellt

  Höstmyset kan äntligen börja, men inte utan rätt ljus! Hos Posh Living i MOOD Stockholm hittar du belysningen du behöver för att komma i stämning. Vi har listat tre favoriter!

 9. Mode med fransk touch Aktuellt

  Just nu pågår franska veckor i MOOD Stockholm och vi inspireras av Parisbornas höga modegrad. Vår personal shopper Ariane har valt ut ett antal produkter med en fransk touch.

 10. Ny butik i MOOD – #InspoSTHLM Aktuellt

  Välkommen till #InspoSTHLM, en kreativ hub en med fokus på samhällsfrågor som berör hållbarhet och miljö.