Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 41: Molto Bene MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är det pizzafokus med 18|89 Fast Fine Pizza. Vi tävlar ut en middag för två, får massor med inspiration om spännande toppings samt lär oss massa knep om hur vi bäst kan uppnå restaurangkvalitet från hemmaköket.

 2. Avsnitt 40: Denim MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt snackar vi om hur du hittar rätt passform, klassiska looks och vad som trendar inom denim just nu. Dessutom visar MOOD Districts Personal Shopper Ariane upp hur du enkelt går från en kontorslook till en festlook utan att behöva byta jeans!

 3. Avsnitt 39: A Sweet MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live följer vi med på en rundtur bland MOOD Districts sötaste destinationer. Det bjuds på lakritsprovning hos Lakritsroten, bull-bonanza hos Bröd & Salt och grymma baktips från Leila’s General Store.

 4. Avsnitt 38: Beauty MOOD FW21 Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live inspireras vi av de senaste skönhetstrenderna hos MOOD Districts beauty-destinationer, får tips om höstens must-have produkter och visar hur du lyckas med oemotståndliga ögonbryn.

 5. Ordinarie öppettider från 1 september Aktuellt

  Nu återgår vi till ordinarie öppettider i MOOD Stockholm. Från och med den 1 september kommer handelsplatsens öppettider vara följande: Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-18 Söndagar: 11-17 Klicka dig vidare här för att läsa mer och ta del a…

 6. Gustav Johansson “Jävligt Gott” blir kulinarisk ledare på ChouChou! Aktuellt

  Vi har tidigare skrivit om ChouChou som kommer att öppna i MOOD Stockholm i höst. Nu kan vi också berätta att ChouChous kulinariska ledare blir Gustav Johansson, som startat och driver Sveriges största veganska matblogg "Jävligt Gott".

 7. Avsnitt 37: Interior MOOD FW21 Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 37 blir det en kär återträff med indredningsgurun Jana Heinrici. Hon visar upp höstens indreningsinspo, ger tips på hur du kan uppdatera hemmet och delar även med sig av sina spaningar och vad som väntas trenda och varför.

 8. Avsnitt 36: Fashion MOOD FW21 Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 36 smygstartar vi modehösten med vår egna personal shopper Ariane. Hon visar upp guldkorn från butikernas kommande kollektioner, tipsar om hur dina sommarplagg kan få sätta prägel på höstlooken och delar sina trendspaningar om höstens modemåsten.

 9. Avsnitt 35: Get in MOOD Aktuellt

  I avsnitt 35 av MOOD Live blir det kickstart efter semestern med besök hos både BECORE och Hart54 – två av MOOD Districts uppskattade träningsdestinationer.

 10. Avsnitt 34: Summer MOOD Pt. 3 Aktuellt

  MOOD Districts personal shopper Ariane guidar oss igenom sommarens snyggaste outfits och accessoarer. Ett avsnitt som kommer få dig att skynda till stranden – eller after beachen!