Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 3: New Deals New Host Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 3, Black Weekend Edition, får vi veta mer om de smartaste köpen under Black Friday. Jesper passar på att leta smoking till nyår och vi får även träffa vår nya programledare.

 2. Black Weekend Aktuellt

  Black Weekend nalkas och med det även en massa fina deals! Nedan har vi samlat våra erbjudanden som alla går att beställa via Mood Shopping Service, vår personliga shoppingtjänst med fri hemleverans hela Black Weekend.

 3. Avsnitt 2: Fall Essentials Aktuellt

  Tillsammans med gäster i hennes studio kommer hon att hjälpa oss att navigera bland höstens trender, måsten och no-nos.

 4. Avsnitt 1: Welcome to MOOD Aktuellt

  I detta första avsnitt introduceras vi för programledaren Jesper, får oss en snabb genomgång av kvarteret och får även träffa speciellt utvalda aktörer. Missa inte detta!

 5. MOOD Shopping Service Aktuellt

  Just nu erbjuder vi en personlig shoppingtjänst med hemleverans, för att göra det så enkelt för dig som möjligt att handla från oss oavsett var du befinner dig.

 6. Inför ditt besök Aktuellt

  Säkerheten är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök i MOOD Stockholm, även under rådande omständigheter. Vi är glada över att fler besökare börjar återvända till city och till oss men vi behöver fortsatt hjälpas åt för att hejda smittspridningen av Covid-19. Det kan vi bland annat göra genom att hålla avstånd.

 7. 4 lyxiga smårätter att testa hos Manga! Aktuellt

  Med fokus på hälsosam mat och väl utvalda råvaror serverar Manga sin sushi på ett sätt som skiljer sig från traditionella sushirestauranger. Vi har kikat närmare på vad som finns på à la carte menyn! 

 8. Nyöppning och uppgraderat koncept hos Lyko Aktuellt

  Efter ombyggnation av butiken öppnar Lyko nu på nytt i MOOD Stockholm med ett uppgraderat koncept. I butiken finner du mängder av nyheter så som professionell och exklusiv hudvård från bland annat Dermalogica och Sisley, nya kosmetikvarumärken, ett stort doftsortiment samt Instabox. På plats i butiken kommer du nu även ha möjlighet att boka enklare hudvårdsbehandlingar och få hjälp av en hudterapeut som hjälper dig skräddarsy din hudvårdsrutin efter dina önskemål och behov. 

 9. Nu öppnar Stutterheim / John Sterner Aktuellt

  Nu öppnar den internationellt etablerade designern Alexander Stutterheim en fysisk butik hos oss i MOOD Stockholm. Butiken Stutterheim/John Sterner blir den andra i sitt slag och den första i Stockholm att erbjuda John Sterners handstickade ekologiska tröjor och plädar i Ölandsull. 

 10. Fem fördelar med sidenörngott Aktuellt

  Visste du att det finns många fördelar med att sova med sidenörngott? Bland annat gör det så att du sliter mindre på håret. Vi har listat några anledningar till varför du bör fundera över om linneskåpet där hemma behöver uppdateras