Sök inom

Sökresultat

 1. maxjenny! öppnar ny pop up-butik Aktuellt

  Nu öppnar den innovativa fashion- och printdesignern Maxjenny Forslund en färgsprakande pop up-butik: maxjenny! hos oss i MOOD Stockholm. I butiken i MOOD Stockholm finns brett utbud av märkets ikoniska kollektioner, bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.

 2. Följ med på outdoorcamp med Hart54 Aktuellt

  Nu har du möjlighet att boka plats inför Hart54s outdoorcamp i Vålådalen. Blanda träningen med friluftsliv och enastående fjällupplevelser. I 4 dagar får du chansen att testa olika aktiviter i och omkring Vålådalen. Aktiviteterna leds av erfarna guider som bidrar med sina erfarenheter.

 3. Rama in ditt ansikte rätt Aktuellt

  Har din syn ändrats, vill du ändra stil eller bara ha en förändring? Det finns många skäl till att du behöver eller vill ha ett par nya bågar. Idag har du fler valmöjligheter än någonsin. Tillsammans med Ai Eyewear i MOOD ger vi dig här tips på hur du ska tänka för just din stil och ansiktsform.

 4. Ny säsongssallad hos Holy Greens Aktuellt

  Sugen på något grönt och fräscht efter sommaren? Kom förbi och testa Holy Greens nya säsongsallad Holy Feta.

 5. Höstens bootcamp på Hart54 Aktuellt

  Kickstarta hösten hos Hart54 på Regeringsgatan 65! Under sex veckor tränar du två gånger i veckan tillsammans med D-flex. Utöver det så får du kompletterande träningsrekommendationer samt kostrådgivning och pepp av andra deltagare och din coach i en sluten community. 

 6. BOKA IN EN ROLIG HÖSTAKTIVITET: LAKRITSPROVNING Aktuellt

  Inled hösten med att boka in en rolig aktivitet med kollegorna eller vännerna. Höstens datum för lakritsprovning hos Lakritsroten i MOOD Stockholm finns nu ute.

 7. Så klär du dig festfint – avslappnat Aktuellt

  Är du bjuden på fest men osäker på hur du ska klä dig? Vår Personal Shopper Ariane har tagit fram tips på plagg som är perfekta för den lite mer avslappnade tillställningen.

 8. Så klär du dig snyggt och svalt i sommar Aktuellt

  Sommarvärmen letar sig fram! Ariane, vår egna personal shopper, tipsar om snygga, svala och bekväma outfits för hettan.

 9. Badsäsong! Aktuellt

  Sommarvärme och badsäsong! Leila's General Store har fyllt på med mängder av fina badmadrasser och tillbehör till sommarens badutflykter, semestrar och poolpartyn! Kom förbi och spana in utbudet i butiken hos oss på plan 3.

 10. Ny konst i MOOD av Cajsa Wessberg Aktuellt

  Nu på fredag den 28 juni släpper Juicevarumärket Naked kampanjen Power.Full.City med syftet att inspirera till kreativitet, hylla personliga uttryck och visa hur varje stad är unik.