Sök inom

Sökresultat

 1. Hur du lyckas med blomsterkransen Aktuellt

  Tillsammans med Regeringsgatans Blommor har vi gjort en guide för hur du lyckas med sommarens alla blomsterkranser. Lär dig alla knepen i videon.

 2. In The MOOD For Summer Sale Aktuellt

  Sommaren är äntligen här, och för många väntar ledigheten runt hörnet. På MOOD kan du redan nu handla semesterkläder och andra produkter som förhöjer din sommar, till ett lägre pris.

 3. Nyheter från Caroline Svedbom Aktuellt

  Nu har MOOD Details fått in Caroline Svedboms Resort Collection - en ny kollektion med vackra, snäckinspirerande smycken. Förgyll sommaren med guld och bärnstensfärgad Swarovski. 

 4. Plocka din egen sallad hos Bröd & Salt Aktuellt

  Passa på att köpa med lunch att äta ute i solen under kommande sommardagar! Besök Bröd & Salt's fräscha salladsbar och plocka ihop din egen sallad - precis så som du vill ha den. Finns garanterat något för alla att fylla salladen med! 

 5. Skäm bort mamma på mors dag Aktuellt

  Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.

 6. Uppgradera din uteplats Aktuellt

  Nu när det är varmare ute passar det fint att ge uteplatsen lite extra kärlek. Vi har samlat några favoriter från både Svenssons i Lammhult och Posh Living som garanterat förhöjer umgänget i solen ute i den friska luften, oavsett om de…

 7. Pop-up 23-26 maj: Understatement Underwear Aktuellt

  Den 23-26 maj har underklädesmärket Understatement Underwear en pop-up hos oss i MOOD Stockholm, i conciergen på plan 3. Understatement Underwear skapar inspirerande underkläder av högsta kvalitet, som kombinerar både komfort och stil. Edgy och elegant, sportigt och bekvämt – allt kombinerat i ett och samma underklädesmärke.

 8. Lördagsklubb 18 maj: Sigrid Barany, kombucha-workshop och livemusik Aktuellt

  Lördag den 18 maj är det återigen dags för Lördagsklubb hos oss i MOOD Stockholm, mellan kl. 14-18 i conciergen på plan 3. Denna lördag är matinspiratören Sigrid Barany på plats och bjuder på pavlova, alkoholfria drinkar. Du har dessutom möjlighet att delta i kombucha-workshop samt lyssna till livemusik á Charlie King.

 9. Frozen Iced Tea - svalkande nyhet hos Starbucks Aktuellt

  Med sommaren på ingång presenterar Starbucks den svalkande, goda nyheten: Frozen Iced Tea, gjort på te som mixas med frukt och is till en läskande och svalkande dryck.

 10. Klänning för vårens fester Aktuellt

  Supererbjudande hos Hobbs! 20% rabatt på alla klänningar den 13 maj - 19 maj. Perfekt inför stundande studenttider, sommarfester och bröllop!