Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Guide: Uteserveringar Aktuellt

  Det är något speciellt med sommarkvällarna i MOOD District. Slå dig ner på någon av uteserveringarna på Jakobsbergsgatan och njut av god mat och svalkande drycker i sällskap av någon du gillar.

 2. Homely Beginnings Aktuellt

  Dags för balkongfest? Eller rentav kräftskiva? Eller är du bara sugen på en nystart därhemma? Passa på att piffa upp med ny dukning, blommor, färger och snygga prylar – alltsammans under proffsig ledning av våra MOOD-profiler. 

 3. Energy Boost Aktuellt

  Häng med på ett inspirationspass och låt våra träningsprofiler få hjärtat att pumpa och svetten att lacka. Passet börjar kl. 14.15 men vi ses redan 14.00 för uppvärmning och tips på hur du gör den perfekta återhämtningssmoothien! 

 4. Summer Tastings Aktuellt

  Sommaren är synonym med god mat och dryck. Inget snack om den saken! I detta avsnitt smakar vi av MOOD Districts uteserveringar. Dessutom bjuder vi på besök bakom kulisserna och sommartips från krögarna själva. 

 5. Lazy Lounging Aktuellt

  Ingen sommar utan lata dagar och avslappnade häng på schyssta uteplatser! Här tar våra värdar dig med på en räd i MOOD District och gräver fram skatter i form av lästips, loungewear och uteplatsinredning för riktigt sommarlugna stunder. Komplett med hemleverans, såklart!

 6. Beach Beau Aktuellt

  Fixa instant summerglow med proffsiga beautyhacks! I det här avsnittet hjälper bland annat Lynda från Lyko och Madde från Rituals dig med sommarfix och -trix som håller länge, eller bara för dagen, så du kan stråla ikapp med solen hela sommaren.

 7. Suiting Up For Summer Aktuellt

  Vill du fixa en sommarlook som håller ända fram till höstkanten? Här får du experthjälp samt tips och inspiration från vår Personal Shopper Ariane Aflalo med flera. 

 8. Summer MOOD TV Aktuellt

  Nu börjar vi sända Summer Mood TV – en shopping-, mat- och inspirationsupplevelse i MOOD District. Våra MOOD-profiler och experter inom mat, mode, inredning, träning och mycket mer tar med dig på en maxad citysommar.

 9. Uppgradera uteplatsen Aktuellt

  Oavsett om du har en stor terrass, trädgård eller mindre balkong tycker vi att du ska satsa på att få ut det mesta av din uteplats. Posh Living och Svenssons i Lammhult har många alternativ som piffar upp och skapar en skön känsla även utomhus. 

 10. Summer Sale Aktuellt

  Nu har vi startat årets summer sale! Köp säsongens nya favoritbyxor, en färgglad festklänning eller ett par bekväma sandaler för en hel dags sightseeing i vackra sommar-Stockholm.